Winkel

Struinpakket voor twee personen

41
€49,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Met het Struinpakket voor twee personen ga je goed voorbereid op pad.

In de Struingids (1x) vind je detailkaarten en vooral verhalen hoe je kunt struinen in de verschillende gebieden. Je vindt er adressen, tips en inspiratie over hoe jij jouw eigen Struinpad samenstelt. En verschillende verhalen over wandelen en bezinnen.

Je krijgt een amulet (2x) die je aan het begin van jouw route kunt vullen met water uit de Waal en symbolisch kan je een thema, woord of gedachte aan jouw amulet koppelen. Zo draag je deze letterlijk mee tot aan de Noordzee waar je kunt kiezen om het letterlijk los te laten.

Ook krijg je een aantal ansichtkaarten (2 setjes) om verhalen die je onderweg op doet te delen met hen die jou dierbaar zijn.

In jouw Struindoosje (2x) tref je een aantal kaartjes (2 setjes) om onderweg achter te laten met een wens en een plek om struinspulletjes die je onderweg vindt te bewaren. Op deze manier maak je verbinding met anderen tijdens jouw route.

Met twee Kompaskaarten (2 setjes) kan je jouw gedachten tijdens jouw struintocht ordenen en met het vuilniszakje (2x) houden we met elkaar Nederland schoon. En niet onbelangrijk: met de aanschaf van het Struinpad ondersteun je ook een goed doel (dubbele donatie).


Bewaar dit product voor later