Winkel

Struinpad

Je volgt de Waal van Millingen aan de Rijn tot aan de Noordzee. De route is 200 km lang en is in twee weken prima te wandelen. Er is geen vaste route: je struint tussen de rivier en de dijk. Je gaat letterlijk buiten de gebaande wegen en vindt zo jouw eigen weg. In de routegids staan herkenningspunten, zodat je niet onnodig verwaalt.

Struinen betekent “rondsnuffelen om te zien of je iets kunt vinden”. Op het Struinpad word je ook uitgenodigd om dat figuurlijk te doen: al struinend stil te staan bij jouw leven van alledag. Samen of alleen. Het Struinpakket biedt allerhande tips en extra’s hoe je de natuur en de route kunt benutten.

Het landschap rondom de Waal is wild en veranderlijk. De waterstand en het jaargetijde bepalen de route. Met de stroom en beweging van de rivier aan je rechterhand en het strand en uiterwaarde aan je rechterhand kabbel je richting de Noordzee. Ervaar het landschap door met je blote voeten door de Waal te gaan en over de strandjes. Gebruik de natuur als spiegel voor jouw welbevinden.