Winkel

Geluksbrief

54
€4,95 of meer
Op voorraad
1
Productgegevens

Let op: vul bij "verzending en bezorging" de gegevens in van wie de brief gaat ontvangen. Bij een volgende stap "betalingsgegevens" kunt u uw eigen gegevens invullen bij "Factuuradres".

Voeg tekst toe: Maak de brief hier met het formulier en upload de .pdf toe aan de bestelling. De brief gaat dan a.s.a.p. op de bus. Neem even contact op als een speciale verzenddatum gewenst is!

Wat valt er bij jou op de deurmat? Bij mij is het meestal reclame, iets van de belastingdienst of andere formele post. Mijn hart springt op bij kaartjes en brieven. Niet voor niks heeft het Ministerie op haar brievenbus de sticker “More loveletters please”.

Neem eens de tijd om iemand een mooie brief te sturen. Een loflied, een complimentenregen, een hart onder de riem!

Wil je dat het Ministerie de brief verstuurt? Dat kan! Maak de brief hier met het formulier en voeg de .pdf toe aan de bestelling. Ik neem dan even contact met je op over de details (wanneer de brief verzonden moet worden, of er nog iets extra’s nodig is, etc.) en dan maken we er met elkaar iets leuks en dierbaars van voor wie jij op het oog hebt!

Echt! Ik kan je verzekeren! Dit levert mooie verhalen op, want hoe leuk is het om onverwacht echte post te krijgen van het Ministerie van Geluk?!

Wil je meer lezen over de geluksbrieven? Dat kan op deze pagina.

Bewaar dit product voor later